Damkläder online billiga kläder Vinter och sommar kläder
damkläder online
 

Frakt & ReturRetur, byte och reklamation
Ångerrätt

Inte helt nöjd? Ingen fara, du kan alltid returnera dina varor inom 30 dagar efter att du har mottagit din order. Sänd tillbaka varan i oförändrat skick, gärna i originalförpackningen. Är varan inte i oförändrat skick har vi rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde från returbeloppet. För mer information om din ångerrätt, se våra allmänna villkor som du hittar här.

Notera att inga etiketter eller liknande får sättas direkt på skokartongen vid en retur. Är kartongen skadad vid returen till oss tar vi ut en avgift om minst 20% av varans värde eller 150kr. Kepsar får inte skickas i kuvert utan måste skickas till oss i kartong då formen måste bibehållas.
Gör så här vid retur:

Vid retur så kostar returfrakten 49 kr om du använder den förbetalda etiketten som följer med. Beloppet justeras vid återbetalning.

1. Fyll i retursedeln som vi skickat med din beställning. Eller ladda ner den här: retursedel
2. Klipp av den förfrankerade adressetiketten som du hittar längst ner på retursedeln.
3. Packa ner dina varor tillsammans med retursedeln. Använd helst samma påse som vi skickat dina varor i.
4. Tejpa fast adressetiketten på paketet.
5. Lämna hos ett postombud eller lämna direkt i brevlådan om försändelsen får plats. Försändelsen får max väga 2kg, i annat fall står kunden själv för returfrakten.
Gör så här vid byte:

Vid byte så är returfrakten gratis.

1. Fyll i retursedeln som vi skickat med din beställning. Fyll i vilken storlek du vill byta till eller till vilken vara. Eller ladda ner den här: retursedel
2. Klipp av den förfrankerade adressetiketten som du hittar längst ner på retursedeln.
3. Packa ner dina varor tillsammans med retursedeln. Använd helst samma påse som vi skickat dina varor i.
4. Tejpa fast adressetiketten på paketet. Försändelsen får max väga 2kg, i annat fall står kunden själv för returfrakten.
5. Lämna hos ett postombud eller lämna direkt i brevlådan om försändelsen får plats.
Gör så här vid reklamation:

Skulle du få en fellevererad vara ska du kontakta vår kundtjänst inom 7 arbetsdagar. Vid reklamation av defekt vara behöver du också kontakta kundtjänst. Vi står självklart för returfrakten vid felleveranser och godkända reklamationer.
Återbetalning
Faktura

Vid betalning med faktura justerar du själv beloppet på din faktura vid retur efter att vi har skickat ett mail om återstående belopp. Vi skickar ej någon ny faktura, du behåller den fakturan som du får från början. Du betalar följande avgifter vid retur:

Varor du har valt att behålla.
Faktureringsavgift 19 SEK
Returfrakt 49 SEK

Delbetalning

Om du returnerar hela eller delar av din beställning så kommer motsvarande summa för varorna att makuleras. Beloppet blir justerat på din nästkommande faktura du får hemskickad. Du betalar följande avgifter vid retur:
Varor du har valt att behålla.
Returfrakt 49 SEK
Övriga avgifter som ränta och aviavgifter från Svea Ekonomi

Kortköp & PayPal

Om du har betalt med bankkort eller betalkort så återför vi pengarna till det kort som du använde för att betala ursprungsordern.

Bankbetalning

Om du har betalt med bankbetalning/banköverföring så återför vi pengarna till det konto som du använde för att betala ursprungsordern.

Rabatter

Om du har använt dig av någon rabatt så kommer summan att justeras enligt rabattkodens villkor, varefter du kommer att få en bekräftelse på mail med slutgiltiga summan.
Outlösta försändelser

Försändelser som inte hämtas ut, utan som går i retur till oss (skickas tillbaka om det inte hämtas ut inom 10 dagar från postombud) omfattas ej av retur- eller ångerrätten. Hämtas försändelsen inte ut så kommer vi att debitera dig 295 kr för att täcka våra kostnader. Avgiften läggs på originalfakturan. Vi kommer heller inte att stå för eventuella fakturaavgifter som tillkommer vi försenad betalning på grund av outlösta försändelser eller om man skriver fel adress utan att informera oss om detta.

Vi tar inget ansvar för outlösta försändelser som skickas till utlandet. Skulle en sådan försändelse ändå skickas i retur till oss så kommer vi att debitera de verkliga fraktkostnaderna (fram och tillbaka) samt 295 kr.
Retur från utlandet

För returer från utlandet får du som kund själv stå för eventuella returkostnader.

tillbaka